Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
truskawki 250 gramów
porzeczki czerwone 250 gramów
agrest 250 gramów
maliny 250 gramów
cukier zelujacy 2:1 500 gramówWykonanie:Oczyszczone
owoce przełożyć do garnka i wymieszać z
cukrem żelującym. doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu 2 minuty. Pianę zebrać. Gorącą
konfiturę nakładać do wyparzonych słoików i szczelnie zamknąć. Słoiki postawić do góry dnem na 5 minut.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia Polska
Przetwory weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: