Wykonanie
            Mega orzeźwiająca, pyszna i godna polecenia. Bomba witaminowa i smakowa.Na usta 
ciśnie się ją nazwać : "wiosenne przebudzenie" i mam nadzieję że żadna zima nam już nie grozi :)Smak 
owoców przełamuje pikantny 
ser w paprykowej otoczce oraz 
chili dodane do dressingu.Koniecznie spróbujcie!

1 
mangoawokado2 
pomarańczepęk 
rukoliser w pikantnej panierce paprykowejdressing:sok z 1/2 
pomarańczy1/4 szklanki 
oliwyskórka otarta z 
pomarańczy (1 łyżeczka)odrobina 
octu winnego (opcjonalnie)
sólpłatki chilido posypania suszona lawenda

Obieramy 
awokado i 
owoce i kroimy w podłużne kawałki.
Pomarańcz obieramy ze skórki, tak by pozbyć się gorzkich białych części i kroimy w plastry a 
potem w mniejsze cząstki.
Awokado i 
mango w paseczki.
Rukolę płuczemy, suszymy na durszlaku. Łączymy wszystkie składniki, polewamy dressingiem i posypujemy suszonymi kwiatami lawendy.
