Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czegorokpol 50 gramów
jogurt naturalny 200 mililitrów
sok z cytryny 1 łyżek stołowych
cukier według uznania
sól według uznania
pieprz mielony według uznaniaWykonanie:
Ser zmiksować z
jogurtem i
sokiem cytrynowym. Doprawić
cukrem,
pieprzem i niewielką ilością
soli, ponieważ
ser jest słony.Podawać z
krakersami lub surowymi jarzynami jako przekąskę koktajlową.Uwagi:Rokpol można zastąpić innym
serem pleśniowym.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia AngielskaSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: