Wykonanie
Kupiłam blender z akcesoriami... W końcu... Trzeba go było natychmiast, bez zwłoki, nie jutro przetestować... Najpierw rozdrabniacz... Powstała pyszna i puszysta
pasta jajeczna... Idealna na każdą minutę pochmurnego dnia...Składniki:- 10
jajek- 1/2 małej
cebuli- 2 łyżki
majonezu- 2 łyżeczki
musztardy-
sól,
pieprz do smakuWykonanie:
Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek.
Cebulę obrać, przekroić na pół.
Jajka i pół
cebuli drobniutko posiekać, zetrzeć na tarce, bądź jak ja wrzucić do rozdrabniacza.Całość przełożyć do większej miski dodać
majonez i
musztardę. Dobrze wymieszać. Doprawić do smaku
solą i
pieprzem.Gotowe. Smacznego.Najlepiej smakuje ze świeżutkim, chrupiącym
pieczywem...