Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 6SkładnikLogo Ilość Czegotłuszcz według uznania
sól według uznania
pieprz według uznania
natka pietruszki według uznania
żółty ser 50 gramów
jajka 3 sztukgotowane
mięso według uznaniaWykonanie:
Mięso ( pieczeń gotowana,
kura,
wołowina,
wieprzowina itp ) drobno posiekać w kostkę.
Jajka ubić z
solą i
pieprzem, dodać
starty ser, siekana
natkę i
mięso. Smażyć jak omlety.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z JajDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: