ßßß Cookit - przepis na Frittata Di Carne

Frittata Di Carne

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 6
Składnik
Logo Ilość Czego
tłuszcz według uznania
sól według uznania
pieprz według uznania
natka pietruszki według uznania
żółty ser 50 gramów
jajka 3 sztuk
gotowane mięso według uznania
Wykonanie:
Mięso ( pieczeń gotowana, kura, wołowina, wieprzowina itp ) drobno posiekać w kostkę. Jajka ubić z solą i pieprzem, dodać starty ser, siekana natkę i mięso. Smażyć jak omlety.
Autor: Iza
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Włoska
Potrawy z Jaj
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/6316/Frittata-Di-Carne