Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegotost pszenny 1 sztuk
jajka 1 sztuk
masło 2 łyżek stołowych
mleko 3 łyżek stołowych
pomidorki koktajlowe 4 sztuk
szczypiorek 0,5 łyżek deserowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Roztrzepane z
mlekiem jajko doprawić szczypta
soli oraz
pieprzu. Przekroić tost na 2 trójkąty, każdy maczać w
masie jajecznej i kłaść na rozgrzane na patelni
masło. Smażyć z obu stron na złoty kolor. Ułożyć na talerzu.Umyte
pomidorki pokroić na ćwiartki i położyć obok tostów. Oprószyć
solą oraz
pieprzem i posypać posiekanym
szczypiorkiem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kanapki weg.Kuchnia FrancuskaKuchnia PolskaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: