Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 7SkładnikLogo Ilość Czego
bagietka 1 sztuk
mięso mielone 300 gramów
sól według uznania
piperz według uznania
cebula 1 sztuk
olej według uznania
żółte papryczki 3 sztukWykonanie:
Bagietkę przekroić na pół i wsadzić do nagrzanego piekarnika na 5 minut.
Cebulkę obrać , posiekać w kosteczkę i zeszklić na
oleju, dodać do niej
mięso mielone i przyprawić do smaku
solą i
pieprzem. Smażyć i od czasu do czasu mieszać by się nie spaliło.
Bagietkę nafaszerować farszem , dodać żółte parczki
chilli.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaZapiekanki i PizzeKomentarze:Autor: Lachu123Data: 2011-12-23Pychaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :PAutor: zan19Data: 2011-03-26świetnie się prezentuje :]Autor: dusiulaData: 2009-04-29It's great :)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: