Wykonanie
« Powrót  
Ananas w cieście
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 11SkładnikLogo Ilość Czego
ananasy w plastrach, puszka 1 sztukciasto naleśnikowe 300 gramów
mąka 3 łyżek stołowych
cukier puder według uznaniatłuszcz według uznaniaWykonanie:Plastry
ananasa osączyć z zalewy, obtoczyć w
mące ( nadmiar strząsnąć), zanurzyć w cieście, kłaść na rozgrzany tłuszcz i smażyć z obu stron na złoty kolor. Osaczyć z tłuszczu na papierowym ręczniku kuchennym, posypać
cukrem pudrem i podawać gorące.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia FrancuskaKomentarze:Autor: AgnieszkaData: 2011-07-06 na sam przepis ślinka leciAutor: SYLWIA_25Data: 2011-01-20DAWNO TEMU JADŁAM TEGO TYPU DESER W JEDNEJ Z RESTAURACJI CHIŃSKIEJ I SMAKOWAŁO REWELACYJNIE,TERAZ SAMA TO ROBIĘ W DOMU KORZYSTAJĄC Z TEGO PRZEPISU,OWSZEM CIĘŻKI DESER,ALE PRZEKĄSKA ORAZ DANIE GŁÓWNE MOŻNA ZROBIĆ "LEKKIE"Autor: MilkaData: 2010-08-23Wow! Świetne! A jakie dobre... Mmm palce lizać! :DAutor: FloressData: 2009-04-27ciężkieAutor: IzkaData: 2009-04-18Muszę spróbować!Autor: vege-tkaData: 2009-02-07ciasto naleśnikowe zrobić to jak ugotować
wodę na
herbatę, z zamkniętymi oczami, oj panowie ;)Autor: pawlo1404Data: 2008-12-12przyłączam się do prośby Wieśka ;)Autor: IzaData: 2008-12-11Ciasto naleśnikowe takie podstawowe
mąka,
mleko,
sól troszkę
cukru i ewentualnie
jajko, zmiksować i gotowe:)Autor: wieslawal64Data: 2008-12-09Skąd wszyscy ludzie mają wiedzieć jak jest zrobione ciasto naleśnikowe ,proszę o bardziej jaśniejszy przepisDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: