Wykonanie
Wczorajszy dzień minął w biegu.Zakupy,nieoczekiwanie z mamą-ale tak to jest jak jedzie się bez pieniędzy i znajduje na wyprzedaży buty :P
Potem lekarz-skierowanie na kolejne ekg i szczegółowe badanie
krwi...Dziś samotny poranekZa oknem biel...zimno...Z perspektywy koca świat wygląda cieplej...Dostałam zwolnienie na cały miesiąc ze szkoły,ale wątpię by to coś dało..jutro pierwszy egzamin....Na śniadanko zjadłam lidlowskiego
croissanta opiekanego w gofrownicy(zdjęcia brak bo nie zbyt estetyczne) potrzeba mi kaloriiPrzepis na 1 porcje3 kulki
mrożonego szpinaku1 różyczka
brokuł2 plasterki
serka pleśniowego lightok 300 ml
bulionu wege
czosneksól,
pieprzzagotować
bulion,dodać warzywa i
przyprawy.gotować aż
brokuł będzie miękki.Na koniec dodać
serek pokrojony w kostkę,poczekać aż się rozpuści.Całość zblendować.Podgrzać raz jeszcze.Przełożyć do salaterki,ew udekorować
śmietaną lub
jogurtem.