Wykonanie
            Pomysł narodził się wczoraj :) miałam dwa kawałki 
schabu, trochę 
papryki, otwarte 
ogórki kiszone, 
ser żółty i 
pieczarki. Moim zdaniem mało pracochłonne a bardzo smaczne i nadaje się na obiad dla gości.(porcja na 2 osoby)2 kawałki 
schabupieczarkaplaster 
sera żółtegokawałek 
czerwonej paprykiogórek kiszonysól, 
pieprzjajkobułka tarta1. 
schab dobrze ubić, posolić i popieprzyć,2. 
pieczarki, 
paprykę, 
ser, 
ogórki pokroić w paski, położyć na 
schab, zwinąć, zawinąć w rękawdo pieczenia, gotować 3 minuty we wrzątku,3. 
jajko roztrzepać na talerzu, na drugi talerz wsypać 
bułkę,4. wyjąć roladki z 
wody, odwinąć folię, obtoczyć w 
jajku i 
bułce, smażyć na patelni.

