Wykonanie
We all want some little snack every now and then. This is something I
came up when I really wanted some sandwich. As I don't eat bread anymore I was trying to have the same experience without feeling guilty. That's how my little cucumber sandwiches
were invented. Crunchy and fresh. Nice snack that will not only give you energy but also will not leave you feeling guilty.For 2 portions:1/2 cucumber thickly sliced1
avocado - mashed1 hard boiled eggpatefew black olivesspring onionparsleysalt and pepperSimply spread pate on few cucumber slices and cover with other. Garnish with some spring onions and parsley.The second version - spread mashed
avocado on the cucumber and cover with another slice. Place
more avocado on top and cover with egg slice. Add half of
olive on top. Sprinkle with spring onion, salt and pepper and enjoy guilt free pleasure!
Czasami każdy z nas ma ochotę na coś małego do przegryzienia. To jest coś na co wpadłam, gdy bardzo miałam ochotę na kanapkę. Od niedawna nie jadam
pieczywa a chciałam
mieć podobną przyjemność i jednocześnie nie czuć się
winną. I tak wpadłam na pomysł tych malutkich kanapeczek z
ogórka. Świeżych i chrupiących.Na 2 porcje:1/2 orórka pokrojonego w grube plastry1
avokado - rozdrobnione widelcem1
jajko ugotowane na twardodobrej jakości pasztetkilka czarnych
oliwekcebula dymkanatka pietruszkisól i
pieprzKilka plastrów
ogórka smarujemy pasztetem i przykrywamy drugim plastrem. Wierzch posypujemy
dymką i
natką.W wersji drugiej-
ogórki smarujemy
avokado i przykrywamy drugim plastrem. Wierzch smarujemy
avokado i nakładamy plaster
jajka, połowe
oliwki. Wszystko posypujemy
dymką, opruszamy
solą i
pieprzem.Smacznego!