Wykonanie
When you want something sweet for breakfast, these little fluffy and light pancakes are ideal. There is no
flour added so they are gluten free and
paleo friendly.For 2 portions you will need:2 eggs (yolks and whites separated)1
banana1 tablespoon of maple
syruphandful of fresh fruit of your choice1 tablespoon of coconut oilFirst beat the egg whites to form peaks.In the separate bowl
mash banana and mix it with egg yolks. Add maple
syrup. Add beaten whites and mix it all gently. Melt the coconut oil on the frying pan and fry small pancakes.
Serve with fresh fruit and some
more maple
syrup if you like:) This is a sweet start of a day:)

Gdy masz ochotę na słodkie śniadanie, te lekkie puszyste placuszki są idealne. Nie ma tu dodanej
mąki co czyni je bezglutenowymi i zgodnymi z dietą
paleo.Na 2 porcje potrzebne będzie:2
jajka (
żółtka i
białka oddzielone)1
banan1 łyżka
syropu klonowegogarść świeżych
owoców1 łyżka
oleju kokosowegoBiałka ubijamy na sztywno. W osobnej misce rozgnieć
banana i
potem zmieszaj z
żółtkami i
syropem klonowym. Dodaj
białka i delikatnie wymieszaj. Smaż na
oleju kokosowym i podaj z
owocami i ewentualnie odrobiną
syropu klonowego.To dopiero jest słodki początek dnia! Smacznego!