ßßß
Cookit - przepis na Talarki z bakłażana panierowane w bułce tartej
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Talarki z bakłażana panierowane w bułce tartej
Składniki
Miód
Bakłażan
Jajko
Bułka tarta
Sól
Pieprz
Olej
Wykonanie
W ten sam sposób możemy przygotować
cukinię
czy
kabaczka
.
Składniki:-
młody
bakłażan
- 1
jajko
- 10 dkg
bułki tartej
-
sól
i
pieprz
-
olej
do smażeniaPrzygotowanie:
Bakłażana
umyć, pokroić na plastry, doprawić, namoczyć w roztrzepanym
jajku
, obturlać z
bułce tartej
. Smażyć z dwóch stron na złoty kolor.
Źródło:
http://smakowirowka.blogspot.com/2013/09/talarki-z-bakazana-panierowane-w-buce.html
Przepisy powiązane
Panierowane ruskie pierogi
Kanie - przepis z dzieciństwa
Panierowany bakłażan
Panierowane ruskie pierogi
Kanie - przepis z dzieciństwa
Składniki powiązane (0)