Szykujemy swoje żołądki na przygotowanie menu wiosennego. Oczywiście ten z grilla na świeżym powietrzu nie może się równać do domowo wykonanego szaszłyku z elektrycznego grilla. ,,,Ale,na dobry początek: Szaszłyk drobiowySKŁADNIKI:2 piersi z kurczaka1 żółta papryka1 cebula1 cukiniakilka pieczarekkilka plasterków boczkuprzyprawa do grilla, oliwa z oliwek z czosnkiemWszystkie produkty należy umyć i oczyścić. Pokroić w kostkę, następnie wsypać do jednej miski. Przyprawić przyprawą do grilla i polać czosnkowąoliwą z oliwek. Pozostawić na 30, by się choć trochę zamarynowało :)Nabijać na patyk szaszłykowy po kolei jak kto lubi.Grillować na 4 do momentu zarumienienia się mięska :D podawać z tym co kto lubi: ketchup, musztardasos czosnkowy...Adaptacja żołądka przeprowadzona pomyślnie :DWiosno nadchodź jak najszybciej !!!