SKŁADNIKI:-filet z kurczaka-vegeta-cukinia-serekśmietankowy ze szczypiorkiem pół opakowania (piątnica wypróbowany )-pieprz-por-marchewka-łyżeczka musztardy francuskiej-2 kostki rosołowe-koper-pomidorWYKONANIE :-Filet posypujemy vegetą i układamy w parowarze nastawiamy na 20 minut w tym czasie zaczynamy robić sos :Na patelnie wlewamy rozrobiony bulion rosołowy zacznijmy od jednej kostki gdy będzie za mało słony dodamy jeszcze jedną kostkę kroimy drobno por i kawałki cukinii dusimy ,następnie dodajemy serekśmietankowy ze szczypiorkiem (dodając serek nie musimy dodawać śmietany i smak jest ciekawszy) łyżeczkę musztardy francuskiej na koniec świeży pieprz mielony i sos gotowy Napisałam filet w dwóch odsłonachchodzi o podanie-można podawać na włoskim makaronie ze szpinakiem,lub robimy cienkie paseczki z cukinii wkładamy je do parowaru na 3 minuty lekko solimy i wykładamy nimi talerz w zależności czy to będzie makaron czy cukinia dalej jest prosto kładziemy filet polewamy wcześniej przygotowanym sosem można dodać pomidorka do przybrania i koper.Najpierw robię cienkie paseczki z cukinii a z pozostałą część kroje do sosu