Podpatrzone na "Domowych Frykasach".Wyglądała tak apetycznie, że grzechem było nie wypróbowanie :)Smaczna, odświeżająca, w sam raz do grilla.Moja po modyfikacjach, a oryginalna tutaj :)Przepis:około 0,5 kg młodych, małych, ugotowanych ziemniakówpęczek rzodkiewek4 ogórki kiszone (małosolne)1/2 dużej cebuli (lub 1 mała)1/2 pęczka koperku3 łyżki gęstego jogurtu naturalnego i 2 łyżki kwaśnej śmietanysól, pieprzUgotowane, zimne ziemniaki kroimy w plasterki a rzodkiewki i ogórki w półplasterki. Cebulę kroimy w drobną kosteczkę. Koperek siekamy. Jogurt łączymy ze śmietaną i doprawiamy pieprzem i solą. Wszystkie składniki delikatnie mieszamy. Przed podaniem sałatkę schładzamy.Smacznego :):)