Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Wyniki konkursu KenwoodKoktajl
grejfrutowy z ... »Dzisiejszy dzień miałam zabiegany Spraw na głowie ech chyba każdy z nas ma . Jednak najmilszą dla mnie chwilą dla mnie było robienie obiaduPyszne zrazy z nadzieniem
serowymIlość osób: 4Rodzaj potrawy: Dania główneCzas przygotowania: 120 minutSkładniki:
karkówka 1kg
ser 10 plastrów
ogórek konserwowy 10 sztuk małych
suszone pomidory w
oleju z
ziołamisól morska do smaku
Royal Brandkolorowy pieprz w młynku do smaku KamisPrzygotowanie:
Karkówkę kroje na 10 plastrów. Rozbijam ja zakręcam młynkiem i
kolorowy pieprz już leci nam na
mięsko delikatnie
sole solą morską . Układam plastry
sera na
mieście na niego kładę płaty
pomidorków na nie kładę
ogórek korniszon zawijam . Wykałaczkami spinam
mięso. Na przygotowaną patelnie wlewam
olej Wielkopolski klawe
mięsu smażę z obu stron na rumiany kolor.
Ser się rozpuszcza . Podlewam
woda i dusze około godziny sprawdzając czy jest w sam raz do jedzenia .
Mięso przekładam z jednej strony na drugą aby jednakowo się poddusiło
mięsko.
poniedziałek, 07 stycznia 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter