Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Pizza z lutenicą i
czosnkiem ...Kieszonki
schabowe z
rukolą i ... »Dostałam do wypróbowania od Zielonego Nurtu
olej lniany Złoty Oliwin i postanowiłam go użyć do celów kulinarnych :) Ważne używa się go tylko na zimno Ma intensywny smak :)Dzisiaj postanowiłam go przetestować i zrobić Pastę
serowo –
olejową z
rzodkiewkąużywamy 5-6 łyżek
oleju lnianego,90 ml
jogurtu naturalnego lub
kefiru- dałam
jogurt naturalny200 g
sera oraz
rzodkiewkę 8 sztuk"Składniki miksujemy Najpierw najlepiej zmieszać
olej lniany z
mlekiem,
jogurtem naturalnym,
kefirem i
miodem. Następnie dodawać stopniowo chudy
ser. Wszystkie składniki trzeba miksować do uzyskania jednolitej konsystencji. Powinno to zająć ok. 5 minut "
wtorek, 09 października 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter