Kolejna propozycja na pyszną, wykwintną kolację:) Tym razem w pełni przyrządzona przez mojego męża - krewetki tygrysie z czosnkiem i świeżą pietruszką. Ależ to proste i szybkie danie. Ummmmmmmmm teraz jeszcze czuję ten zapach!!!PYCHOTA:)Składniki:- 1 opakowanie krewetek tygrysich 225g,- 100g masła,- natka pietruszki- 4 ząbków czosnku,- sól, pieprz- oliwaJak przyrządzić?Krewetki rozmrozić, posolić, popieprzyć. Następnie smażyć na odrobinie oliwy z oliwek trochę natki i wyciśniętego czosnku - większość zostawić na później. Dodać po chwili krewetki. Dodać masło, tak by powstał biały sos –czyli dość sporo. Dorzucić resztę czosnku i natki. Podsmażyć trochę aż będzie lekko chrupiące. Podawać od razu z bagietka z masłem i sałatką grecką na boku.Smacznego