Wykonanie

Składniki2
jajka od szczęśliwej
kurki :)Pół
cebuliŁyżka
oliwy z oliwek/ patelnia beztłuszczowa dla Dukana1 łyżeczka
koncentratu pomidorowegoSól i
pieprz do smakuPrzygotowanieNa
oliwie podsmażamy
cebulkę a gdy się zrumieni wbijamy
jajka. Na niemal gotową jajecznicę wrzucamy koncentrat i mieszamy do momentu, w którym jajecznica będzie gotowa. Przyprawiamy w
między czasie według upodobań
solą i
pieprzem.

Ten prosty pomysł na odmianę jajecznicy z pewnością nie jest majstersztykiem kulinarnym ale zwykle tak bywa, że
banalne pomysły przychodzą nam najtrudniej...Aktualnie wróciłam na I fazę SB i muszę na nowo polubić
jajka i
fasolowe przysmaki -
będę się starała odmienić je dla Was i dla siebie. Życzcie mi powodzenia!SMACZNEGO SIOSTRY!