« Tort jogurtowy z truskawkamiCandy na 5 lat Z ... »Z odrobina miodu :) Niesamowity smak :)Dla 4 osob:300 g ricotty2 galazki tymianku1 lyzka miodu10 pomidorow suszonych z oleju2 lyzki oliwy z oliweksol, pieprz2 zabki czosnkuListki tymianku oberwac z galazek. Miod podgrzac i wllozyc listkin tymianku, wymieszac, odstawic. Pomidory wyjac z oleju, posiekac. Dwa posiekane odlozyc, a pozostale zmiksowac z oliwa i posiekanym czosnkiem na gladka mase. Wymieszac z ricotta, doprawic do smak sola i pieprzem. Dodac dwa posiekane pomidory i wymieszac. Tuz przed podaniem podgrzac miod i polac nim paste.Przepis dodaje do akcji:Przepis z: "Landgenuss" nr 3/2015piątek, 29 maja 2015, karto_flanapoleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »Komentarze