Juz pachnie wakacjami w egzotycznej scenerii :) I w tle slychac te piosenke:Na forme o srednicy 24 cm:50 g kuwertury czekoladowej ciemnej3 jajka200 g cukru175 g maki1/2 opakowania proszku do pieczenia (przeznaczonego na 500 g maki)6 lyzek oleju2 lyzki kakao4 lyzki mleka425 ml mleczka kokosowego nieslodzonego1 lyzka maki ziemniaczanej100 g smietany 30%Kuwerture polamac i rozpuscic. Zoltka oddzielic od bialek. Bialka ubic na sztywna piane dodajac jednoczescie 85 g cukru. Zoltka ubic z 6 lyzkami zimnej wody i 85 g cukru. Dodac make wymieszana z proszkiem do pieczenia i olej. Dodac piane z bialek i lekko wymieszac. Polowe masy wymieszac z kakao, mlekiem i kuwertura, a druga z 3 lyzkami mleka kokosowego. Przelozyc do natluszczonej foremki i piec w uprzednio nagrzanym piekarniku w temperaturze 175°C ok. 45 minut. Wystudzic.Przygotowac krem: wymieszac make ziemniaczana, 30 g cukru i mleczko kokosowe, zagotowac, dodac smietane. Przelozyc na wierzch ostudzonego ciasta.