Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 6SkładnikLogo Ilość Czego
gin 45 mililitrówświeża
mięta 4 sztuk
cukier 1 łyżek stołowychWykonanie:W małej ilości
wody rozpuścić w shakerze
cukier. Włożyć
miętę, zmiażdzyć i wycisnąć z listków sok. Dodać dużo kruszonego
lodu i wlać
gin. Wstrząsać przez ok. 20 sekund. Przelać przez sito do niedużego kieliszka z pokruszonym
lodem.Uwagi:
Mięta w gałązkachAutor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!
AlkoholeKoktajleKuchnia AngielskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: