Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
awkado 2 sztuklimetka 1 sztuk
czosnek 2 ząbki
sól 1 szczypta
szalotka 1 sztuk
pieprz według uznaniaWykonanie:Wybrać miąższ z dwóch dojrzałych
awokado. Dodać sok wyciśnięty z limetki, 2 ząbki
czosnku, pokrojonego, odrobinę
soli oraz posiekana
szalotkę. Zmiksować na gładka masę. Przyprawić
pieprzem i
solą.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyKomentarze:Autor: FloressData: 2008-12-29dobre, ale bez
szalotki ;)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: