ßßß Cookit - przepis na Pikantny koktajl z arbuza

Pikantny koktajl z arbuza

nazwa

Składniki

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 1
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
arbuz 1 kilogramów
tabasco 5 krople
cukier 1 łyżek stołowych
Wykonanie:
Obranego i pokrojonego na kawałki arbuza zmiksować z tabasco i cukrem. Podawać w szklankach koktajlowych.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Koktajle
Komentarze:
Autor: karotka
Data: 2009-04-22
pychaaa
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/5192/Pikantny-koktajl-z-arbuza