Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego1. Międzybrodzki
Makaron Świderek 250 gramów2.
Ser pleśniowy 1 porcja3. Opakowanie
szpinaku 400 gramów4.
Cebula 1 sztuk5.
Czosnek 2 ząbki6.
Śmietana 12 % 3 łyżek stołowych7.
Sól i
pieprz 1 szczyptaWykonanie:WYKONANIE:Krok 1. Międzybrodzki
Makaron świderki gotujemy według zaleceń na opakowaniuKrok 2.
Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy, a następnie dodajemy
szpinakKrok 3. Gdy
szpinak trochę się podsmaży, dodajemy
ser pleśniowym,
czosnek i przyprawiamy dla smakuKrok 4. Całość podajemy z
makaronemAutor: GastrosferaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z
MakaronemDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: