Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
oliwa 3 łyżek stołowych
czosnek 2 ząbki
papryczka chili 1 sztukspaghetti 400 gramów
natka pietruszki 1 łyżek stołowych
sól według uznaniaWykonanie:Na patelni rozgrzać
oliwę, dodać oczyszczony, rozdrobniony
czosnek oraz posiekaną papryczkę i smażyć, aż
czosnek lekko zbrązowieje. W dużej ilości osolonego wrzątku ugotować al dente
makaron. Osaczony wrzucić na patelnię z
czosnkiem. Posypać posiekaną
natką, wymieszać i od razu podawać.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy mączne weg.Potrawy z
MakaronemDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: