ßßß Cookit - przepis na Tuńczyk eMCenti

Tuńczyk eMCenti

Wykonanie

« Powrót  
Opis:
Bardzo smaczna na śniadanie czy kolacje. Bardzo łatwo i szybko się przygotowuje.
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
ser biały chudy 250 gramów
jaja na miękko 2 sztuk
jaja na twardo 2 sztuk
cebula średnia 2 sztuk
sól 2 szczypta
jarzynka 4 szczypta
pieprz 4 szczypta
słodka papryka 4 szczypta
Wykonanie:
Ser biały rozdrabniamy w jakimś naczyniu, dodajemy tuńczyka, drobno pokrojoną cebulę, posiekane jajka na twardo. Jajka na miękko dodajemy w całości i rozdrabniamy widelcem. Do tego dodajemy przyprawy po czym całość dokładnie mieszamy i gotowe.
SMACZNEGO
Uwagi:
Można dodać śmietany, lub majonezu.
Ja jestem na diecie więc tych składników nie dodaję.
Autor: MCS_kucharz
Zobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z Jaj
Potrawy z Ryb
Potrawy z serem
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/12032/Tunczyk-eMCenti