ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegocytryny 4 sztuktuńczyk w oliwie 1 puszkaoliwki czarne 16 sztukpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Wyszorowane, sparzone cytryny osuszyć. Odciąć koniec, a z drugiej strony odciąć tyle, aby można było owoc postawić. Łyżeczką wydrążyć miąższ, usunąć pestki i podzielić na pół. Jedna część bardzo drobno posiekać. Osączyć tuńczyka, a oliwki drobno pokroić i wymieszać z posiekanym miąższem cytrynowym. Skropić oliwą, mieszając, doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Tym nadzieniem napełnić cytryny.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia GreckaPotrawy z RybSałatkiKomentarze:Autor: wkMYJqEmOhHXQfpYwData: 2012-11-15Ala pisze:Zrobilam wczoraj te roglaiki, wyszly pycha i po prostu rozplywaja sie w ustach ! Zrobilam jedna partie z dzemem truskawkowym a druga z jezynowym. Z przepisu wychodzi ich naprawde bardzo duzo , bardzo tani i wydajny przepis. Dzieki dziewczyny i lece po kolejnego do kuchni !Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: