ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegochleb tostowy 12 sztuksałata lodowa 1 sztukpomidory 4 sztuksos remulage 4 łyżek stołowychbekon 4 plastrypierś indyka 300 gramówmasło 2 łyżek stołowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Mięso pokroić na 8 plastrów i usmażyć na maśle na zloty kolor. Na tym samym tłuszczu usmażyć na chrupko bekon. Oczyszczone listki salaty osączyć. Umyte pomidory pokroić w plastry. Z chleba przygotować tosty. Podpieczone kromki posmarować sosem remoulade lub majonezem. Na 4 położyć połowę pomidorów, po 2 plastry usmażonej piersi i przykryć tostem. Na nim ułożyć bekon i sałatę, resztę pomidorów i przykryć tostem. Każdy sandwicz przekroić po przekątnej.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: