Jeżyny

nazwa

Wartości odżywcze

Porcja: 144g Kalorie: 62 kcl

Błonnik pokarmowy7,6   g

z cukrów50 kcal

z białek6,7 kcal

z alkoholu0 kcal

Gęstość8,784E-05 g

Objętość237 g/m3

Food folate3,6E-05   μg

Tłuszcze jednonienasycone0,068   μg

Tłuszcze wielonienasycone0,403   μg

Tłuszcz0,706   g

Tłuszcze nasycone0,02   μg

Węglowodany14   g

Total Folate3,6E-05   μg

Sacharoza0,101   g

Skrobia0   g

Glukoza3,3   g

Maltoza0,101   g

Fruktoza3,5   g

Galaktoza43   g

Cukier0,007   g

Białko0,002   g

A1,6E-05   μg

B12,9E-05   mg

C0,03   mg

B64,3E-05   mg

E0,0017   mg

Beta-Tocopherol5,8E-05 μg

Gamma-tocopherol0,0019 μg

Delta-tocopherol0,0013 μg

B30,00093   mg

B120   μg

B23,7E-05   mg

B50,000397   μg

B90   μg

K2,9E-05   μg

Retinol0   μg

Beta Kryptoksantyna0   μg

Likopen0   μg

Luteina + Zeaksantyna0,00017   μg

A(IU)308   IU

Bete-karoten0,000184 μg

Alfa-karoten0 μg

Omega-30,135 mg

Omega-60,268 mg

Fosfor0,032   mg

Magnez0,029   mg

Potas0,233   mg

Sód0,0014   μg

Wapń0,042   mg

Żelazo0,000893   mg

Cynk0,000763   mg

Mangan0,00093   μg

Miedź0,000238   μg

Selen5,8E-07   μg

Cholesterol0   μg

%0   %

Objętość(ml)0   ml

Masa(g)0   g

Procent masy0   %