Cukier brązowy

nazwa

Wartości odżywcze

Porcja: 4,2g Kalorie: 16 kcl

Błonnik pokarmowy0   g

z cukrów16 kcal

z białek0,02 kcal

z alkoholu0 kcal

Gęstość3,57E-06 g

Objętość4,9 g/m3

Food folate4,2E-08   μg

Tłuszcze jednonienasycone0   μg

Tłuszcze wielonienasycone0   μg

Tłuszcz0   g

Tłuszcze nasycone0   μg

Węglowodany4,1   g

Total Folate4,2E-08   μg

Sacharoza4   g

Glukoza0,057   g

Maltoza0   g

Fruktoza0,047   g

Galaktoza0   g

Cukier0,0041   g

Białko0,005   g

A0   μg

B10   mg

C0   mg

B61,7E-06   mg

E0   mg

B34,6E-06   mg

B120   μg

B20   mg

B55,5E-06   μg

B90   μg

K0   μg

Retinol0   μg

Beta Kryptoksantyna0   μg

Likopen0   μg

Luteina + Zeaksantyna0   μg

A(IU)0   IU

Bete-karoten0 μg

Alfa-karoten0 μg

Omega-30 mg

Omega-60 mg

Fosfor0,168   mg

Magnez0,378   mg

Potas0,0056   mg

Sód0,0012   μg

Wapń0,0035   mg

Żelazo3E-05   mg

Cynk1,3E-06   mg

Mangan2,7E-06   μg

Miedź2E-06   μg

Selen5E-08   μg

Cholesterol0   μg

%0   %

Objętość(ml)0   ml

Masa(g)0   g

Procent masy0   %