ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegosól według uznaniatłuszcz do smażenia według uznaniaSerek topiony 3 sztukwoda 1,7 litrówkostka rosołowa 2 sztukpieczarki 40 dekagramówpieprz według uznaniaWykonanie:Pieczarki pokroić w cienkie plasterki i dusić na roztopionym tłuszczu.Z kostek rosołowych i wody przygotować wywar. Roztopić w nim serki topione, a następnie dodać podduszone pieczarki, doprawić solą i pieprzem.Autor: pawlo1404Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z GrzybówWigiliaZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: