ßßß Cookit - przepis na Sos chantilly

Sos chantilly

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
majonez 250 mililitrów
śmietanka kremowa 2 łyżek stołowych
Wykonanie:
Wymieszać majonez ze śmietanką na jednolitą masę.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Francuska
Sosy i pasty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/4731/Sos-chantilly