Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
woda 2 litrów
włoszczyzna w słupkach 1 szklanek
koncentrat pomidorowy ziołowy 6 łyżek stołowych
przyprawy według uznaniaWykonanie:W garnku zagotować
wodę i wsypać
włoszczyznę, gotować do miękkości. Dodać
koncentrat pomidorowy i
przyprawy. Zupa powinna
mieć dość gęstą konsystencje.Autor: karotkaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaZupyZupy weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: