ßßß
 
            
        



 Składniki:200 g masy marcepanowej40 g owoców suszonych Helio So Soft! pokrojonych drobno ( morele, figi, żurawina, daktyle, śliwka)Dodatkowo:około 150 g czekolady mlecznej do obtoczeniaMasę marcepanową miksujemy następnie zagniatamy z owocami. Formujemy nieduże trufelki.Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Zanurzamy w niej kulki marcepanowe strzepując nadmiar czekolady. Odkładamy na papier do pieczenia. Gdy czekolada zastygnie całkowicie w trufle możemy wbić patyczki.Smacznego!
Składniki:200 g masy marcepanowej40 g owoców suszonych Helio So Soft! pokrojonych drobno ( morele, figi, żurawina, daktyle, śliwka)Dodatkowo:około 150 g czekolady mlecznej do obtoczeniaMasę marcepanową miksujemy następnie zagniatamy z owocami. Formujemy nieduże trufelki.Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Zanurzamy w niej kulki marcepanowe strzepując nadmiar czekolady. Odkładamy na papier do pieczenia. Gdy czekolada zastygnie całkowicie w trufle możemy wbić patyczki.Smacznego!