Wykonanie
Budyń (
pudding) z
siemienia lnianego z sosem
wiśniowym i
makiem.Wracam i wracam i wrócić nie
mogę. Może tym razem się uda?Chcę wierzyć w siebie i uśmiechać się... jak kiedyś (a może jeszcze szerzej? ;)Miłego dnia. Niech te słowa podziałają jak zaklęcie :)


PRZEPIS:własny/ 1 porcja /składniki:2 łyżki zmielonego
siemienia lnianego (lnu mielonego)150 ml
mleczka kokosowego (z puszki)ew.
cukier puder/syrop z agawy/miód /syrop klonowy jak zrobić?
Siemię lniane, mleczko oraz ewentualnie coś do posłodzenia zmiksować. Przelać do naczynka i schłodzić minimum 30 lub przygotować wieczorem i schłodzić przez całą noc. Gotowy
pudding przełożyć do naczynka podawać z ulubionymi dodatkami.smacznego.