Wykonanie

coffee-cocoa semolina
pudding with
ricotta, got raspberry
confiture and
cappuccino
Puddingi mają to do siebie, że swoją opcjonalnością stworzyć można z nich chyba każdy możliwy deser. Ja postawiłam dziś na moje ulubione smaki, czyli
kawowy i
czekoladowy. Przyznam, że to był strzał w dziesiątkę. Idealna propozycja na poranek - przed ciężkim testem, po sześciu godzinach snu. Trzeba dobudzić się wszystkim, czym tylko można.Trzymajcie kciuki!

/1 porcja/- 2 łyżki
kaszy manny- 1 szklanka
mleka- 1 łyżeczka
kawy rozpuszczalnej-1 płaska łyżka
kakao- 1 łyżeczka
cappuccino- 1 łyżeczka
stewii+cappuccino na wierzch
Mleko gotujemy, słodzimy. Dodajemy
kakao,
kawę,
cappuccino i dokładnie mieszamy, a następnie wsypujemy do niego
kaszę, ciągle mieszając. Gotowy
pudding przekładamy do miseczki i zostawiamy na noc, z rana dekorujemy.