ßßß
Poziom trudności: średnieŚrednia ocena potrawyOceń przepis (5 głosów)2 części Dewar's 12 YO1 część Martini Rosso1 część likieru Cherry1 część świeżo wyciśniętego soku pomarańczowegoBlood and Sand - sposób przygotowania: Wymieszaj wszystkie składniki razem, a następnie przelej do kieliszka koktajlowego. Brzeg kieliszka udekoruj skórką pomarańczy w kształcie spiralki.Pączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu