Wykonanie
TalerzPokus08 . 09.2015 00:18Krem z pieczonych
pomidorów - pachnący latem, aromatyczny, o bardzo przyjemnej konsystencji i wspaniałym smaku. Jego przygotowanie jest niezwykle proste, a smak uwiedzie każdego miłośnika
pomidorów i kremowych zup. Krem z pieczonych
pomidorów smakuje znakomicie i na zimno i na ciepło, podaję go z czosnkowymi grzankami i
ziołami.Pamiętaj, żeby subskrybować kanał TalerzPokusWięcej przepisów znajdziesz na kanale TalerzPokusUgotuj.to > Przepisy kulinarne > ABC gotowania > ABC gotowania - Wideo > Talerz PokusA A APączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis