Wykonanie
Można ugotować zupę z gwoździa i będzie pycha, można stosować różne inne, niezwykłe gadżety i potrawa też będzie udana

Od . https://www.facebook.com/Bakeropizza otrzymaliśmy do testów pięknie wykonany kamień do pizzy Bakero Kolor i struktura sugeruje granit. Płytka jest opakowana w porządne pudełko kartonowe.Kamień do pieczenia pizzy Bakero oraz innych
drożdżowych pyszności, bo o nim
mowa, zgodnie z instrukcją, należy wkładać do nienagrzanego piekarnika, inaczej może pęknąć

Samo używanie kamienia wymaga nieco wprawy, ponieważ pizzę do pieczenia należy ułożyć na jego powierzchni, nagrzanej powierzchni. I tu
daje o sobie brak w zestawie
łopatki, która by pomogła w tej operacji. Ale, że Polak potrafi to i tym razem znaleźliśmy patent, w postaci deski do krojenia.

Sprawa będzie prostsza gdy, na kamieniu będziecie piec mniejsze rzeczy, bułeczki czy pizzerki.Po włożeniu nagrzewa się dość szybko i długo trzyma temperaturę. Jego zaletą, jest to, że wchłania wilgoć z ciasta i spód pizzy nie przypali się tak, jak na blasze.

Samo ciasto jest kruche i nie jest twarde jak decha. Pizza piecze się w 10 minut. Minusem jest brak uchwytów do przenoszenia kamienia.Niemniej jednak podana na nim pizza prezentuje się interesująco.I właśnie takim niezwykłym gadżetem jest pewien kamień, który mieliśmy okazję testować.

No, cóż kamień zazwyczaj kojarzy się z nieforemną bryłą otoczaka leżącą na poboczu
drogi. Nie w tym wypadku.Kamień granitowy jest zdecydowanie lepszy od kamienia z piaskowca ponieważ nie widać na nim śladów użytkowania, nie ma plam po sosie. Zdecydowanie polecamW każdym razie, domownicy jednogłośnie stwierdzili, że pizza z kamienia, jest lepsza niż z pizzerii. I niech to będzie rekomendacja dla tego produktu.

Kamień będzie idealnym prezentem dla naszych
bliskich:)