ßßß
Masło orzechowePrint RecipeDanie DodatkiKuchnia AmerykańskaPorcje Czas przygotowania1 słoik 0 , 4 l 10 minutPorcje Czas przygotowania1 słoik 0 , 4 l 10 minut
Masło orzechowePrint RecipeDanie DodatkiKuchnia AmerykańskaPorcje Czas przygotowania1 słoik 0 , 4 l 10 minutPorcje Czas przygotowania1 słoik 0 , 4 l 10 minutSkładniki500 g orzeszków ziemnych najlepiej prażone, niesolone1 łyżeczka cukru pudru1 łyżeczka soli1 łyżka oleju rzepakowego opcjonalniePorcje: słoik 0 , 4 lSposób przygotowaniaWszystkie składniki blendujemy na gładką masę. Przekładamy do pojemnika/słoiczka.Recipe NotesDomowe masło orzechowe to idealny dodatek do kanapek (np. bułeczek dyniowych) ale i do ciast (np. do muffinów, chałki, ciasta drożdżowego). Można również wyjadać łyżkami prosto ze słoika.Share this Recipe