ßßß Cookit - przepis na Gratiner

Gratiner

nazwa

Składniki

Wykonanie

Strona główna › Twoja kuchnia › SŁOWNIK POJĘĆ › Gratiner ›
Gratiner
jest francuskim, choć używanym w wielu krajach określeniem zapiekanki, jak również zapiekania potraw posypanych tartym serem lub bułką tartą.
fot: istockphoto.com
Renata Targosz, 30 lipca 2010 - 13:42
Zobacz także
Crêpes
Węgrzyn
Déglacer
Rock cake
English? Loading Google Translator...
Witaj
Witaj na moim blogu!
Jeżeli cenisz kuchnię
prawdziwą, naturalną i bez
pośpiechu, to ArtKulinaria
są miejscem właśnie dla Ciebie.
Zapraszam, Renata
Zostańmy w kontakcie
Ostatnie wpisy
Mądre, piękne i gotują - projekt kulinarny
Krem z karotki z grzankami żytnimi
W poszukiwaniu Masterchefa
Ananas zapiekany pod kokosową kruszonką
10 najlepszych przepisów kulinarnych 2012
Tagi
więcej tagów
Reklama w internecie
Źródło:http://artkulinaria.pl/twoja-kuchnia/slownik-pojec/gratiner