ßßß
owoc figowca, drzewa z rodziny morwowatych. W zależności od odmiany skórka figi ma kolor fioletowy lub zielony. Świeże figi są dostępne od czerwca do listopada i mogą być spożywane na surowo. Suszone figi dodajemy do deserów, kompotów, farszów i ciast - jako bakalie.Zobacz nasz przepis, do którego dodaliśmy figę .fot: 123rf.com
Renata Targosz, 13 października 2010 - 12:44Zobacz także
Rillettes
Manouri
Ganache
Śniadanie angielskieEnglish? Loading Google Translator...WitajWitaj na moim blogu!Jeżeli cenisz kuchnięprawdziwą, naturalną i bezpośpiechu, to ArtKulinariasą miejscem właśnie dla Ciebie.Zapraszam, RenataZostańmy w kontakcieOstatnie wpisyMądre, piękne i gotują - projekt kulinarnyKrem z karotki z grzankami żytnimiW poszukiwaniu MasterchefaAnanas zapiekany pod kokosową kruszonką10 najlepszych przepisów kulinarnych 2012Tagiwięcej tagówReklama w internecie