Zima w pełni a ja już marzę o lecie. Z tej okazji i dla pocieszenia przygotowałam deser, który zjedliśmy w pięć sekund, idealne połączenie świeżych owoców z konfiturami. Chociaż przez chwilę poczuliśmy smaki lata :)Składniki:biszkoptyserek Capresi waniliowytruskawella ETERNO - konfitura truskawkowo-czekoladowakonfitura pomarańczowa ETERNOmandarynkiPrzyrządzanie:1. Naszykować szklaneczki lub miseczki albo inne niewielkie naczynie2. Pokruszyć biszkopty3. Nałożyć na pokruszone biszkopty 2 czubate łyżki truskawelli, w miarę możliwości rozsmarować3. Włożyć serek, również rozsmarować4. Nałożyć na serekkonfiturę pomarańczową.5. Wrzucić parę kawałków mandarynki6. Dla ozdoby dodać na wierzch kapkę truskawelli.Smacznego!Idealne połączenie świeżych, słodkich mandarynek z aromatyczną konfiturą pomarańczową, a truskawella jest dopełnieniem smaku, nadająca aksamitności całego deseru.