Ciastko, które można przygotować w 25 minut. Nie wymaga wielkiej wprawy, a w zasadzie to jego przygotowanie polega jedynie na lekkiej obróbce gotowych produktów. Polecam dla leniuchów i dla tych, którzy lubią słodko-słone eksperymenty.2 płaty ciasta francuskiego1 kg mielonego twarożku1 słoik masła orzechowego z fistaszków200 g masłatoffi4 łyżki cukru pudru6 batonów lioncukier puder do posypania- Ciasto francuskie układamy na blachach i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 C na około 20 minut.- Serek miksujemy z masłem orzechowym i masłemtoffi, doprawiamy 4 łyżkami cukru pudru.- Batony lion siekamy na drobno i dokładamy do kremu. Całość mieszamy na gładką masę.- Na pierwszy kawałek upieczonego i przestudzonego ciasta francuskiego wykładamy krem. Przykrywamy go drugiem płatem ciasta i posypujemy cukrem pudrem.Smacznego:)