Wykonanie

Idealne do:Do smarowania
pieczywa, można z powodzeniem zastąpić nim
masło.Do smażenia i pieczenia ciast. Nadaje potrawom delikatny
kokosowy posmak.Wzmacnia system odpornościowy, pomaga przy grypie, zapaleniu wątroby, cukrzycę. Normalizuje poziom
cukru we
krwi, jest niezbędny w dietach odchudzających. Pomaga zapobiegać chorobom przewodu pokarmowego, wątroby i nerek. Wzmacnia zęby i kości.200 g wiórek
kokosowych cena około 3-4 zł
cukier trzcinowy 300 g- 4 złDo zrobienia
masła potrzebowałam jedynie 2 łyżek
cukru.185 g
Masła Kokosowego z firmy AROMATIKA kosztuje aż 31 zł - stanowczo za
drogi interes.Ja zapełniłam słoiczek o pojemności 200 g.

SKŁADNIKI:200 g wiórek
kokosowych2 łyżki
cukru pudru trzcinowegoDo misy malaksera dodajemy składniki i miksujemy. Raz szybko raz wolno. Mnie ta zabawa zajęła 35 minut.




