ßßß
Oba zwierzaczki powstały z wykorzystaniem zwykłej miski sałatkowej. Po wyłożeniu ją folią spożywczą musisz układać pokrojone kawałki biszkoptu o grubości 1-2 cm, aby wykonać pierwszą warstwę tortu. Następnie posmaruj dowolnym tortowym kremem, ułóż owoce lub posmaruj dżemem. Ułóż kolejną warstwę biszkoptu. Następnie krem, biszkopt... Aż do wypełnienia miski lub wyczerpania składników. Ostatnią warstwą musi być biszkopt. Zawiń w folię i dobrze schłódź w lodówce. Po kilku godzinach lub następnego dnia odwróć miskę i wyłóż tort na talerz.wersja żółw - posmaruj kopułę kremem i obłóż plasterkami kiwi; wykonaj z owoców głowę i łapkiwersja pająk - za pomocą rękawa cukierniczego udekoruj czekoladowym kremem - pamiętaj o krzyżu na plecach

