Wykonanie
Nigdy wcześniej nie piłam takiej
kawy, więc zanim zrobiłam ją pierwszy raz, miałam wątpliwości czy aby na pewno będzie dało się ją pić. Moje wątpliwości okazały sie zupełnie nieuzasadnione, ponieważ
kawa miała niesamowity smak, co sprawiło, że po chwili piłam kolejną ;) Raczej nie jestem zwolenniczką
kawy,
piję sporadycznie. Są jednak takie, do których wraca się z czystą przyjemnością - jedną z takich kaw będzie od dziś dla mnie
kawa migdałowa. Mam nadzieję, że gdy spróbujecie, będziecie
mieć takie same odczucia ;)

Co potrzebujemy:
kawa rozpuszczalnamlekoolejek migdałowypłatki migdałowe1. Przygotowujemy
kawę rozpuszczalną, taką jaką lubimy. Wlewamy troszkę
olejku migdałowego i dodajemy
płatki migdałowe (mogą one też być na wierzchu).
Mleko spieniamy i wylewamy na
kawę. Możemy udekorować dodatkowo
cynamonem.SMACZNEGO