ßßß
Cookit - przepis na Karmelowy deser z jeżynami i kokosem
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Karmelowy deser z jeżynami i kokosem
Składniki
Czekolada
Śmietana 36%
Wiórki kokosowe
Ciastka
Jeżyny
Wykonanie
Bardzo prosty i szybki deser.
Jeżyny
,
kokos
,
czekoladowe
ciasteczka
i karmelowa
czekolada
- jest to według mnie przepyszne połączenie!/2 porcje/60g
czekolady
karmelowej5 łyżek
śmietanki 36%
2 łyżki
wiórków kokosowych
4 duże
czekoladowe
ciasteczka
12
jeżyn
W rondelku rozpuścić
czekoladę
ze
śmietanką
. Wymieszać i odstawić do ostudzenia.
Ciasteczka
połamać na mniejsze kawałki. Zimny sos
czekoladowy
wymieszać z wiórkami. Do pucharków wsypać
ciasteczka
, położyć na nie
jeżyny
i na koniec zalać sosem
kokosowo
- karmelowym. Smacznego!
Źródło:
http://enunplato.blogspot.com/2015/05/karmelowy-deser-z-jezynami-i-kokosem.html
Przepisy powiązane
Lizaki z ciastek Oreo wg przepisu Lorraine Pascale
BABECZKI SOWY
Lizaki z ciastek Oreo wg przepisu Lorraine Pascale
BABECZKI SOWY
Lizaki z ciastek Oreo wg przepisu Lorraine Pascale
Składniki powiązane (0)